Kuvia, jotka kertovat juuri teidän tarinaa

Tavoitteeni on saada kuvattua teidät ja teidän tarinan sellaisenaan kuin se on. Kuvat ovat teille kuin ikkuna menneisyyteen . Ikkuna, josta voitte katsoa yhdessä millainen olin, millainen olit, millaista meillä oli yhdessä.

Lupaan, nämä kuvat tulevat olemaan yksi arvokkaimmista omaisuuksista mitä tulet pitelemään käsissäsi. Ja mikä ihaninta, niiden arvo nousee mitä pidemmälle aika kuluu.

Nämä kuvat tulevat olemaan myös lastesi tärkeimmät aarteet läpi elämän. Kiitos, että sain ikuistaa teille teidän ainutlaatuista tarinaa.

asiakaspalaute


Perheen kokemus kuvauksesta


"Annika otti toiveemme huomioon heti kuvauksen suunnittelun alkuvaiheesta asti. Kuvauksen aikana hän antoi meille tilaa olla sellaisia kuin olemme kuitenkin ohjaten lempeästi. Annikan leikkisästä tavasta toimia huomaa, että hän on toiminut lasten kanssa. 

Kuvaushetki oli meidän perheelle pieni seikkailu meille tärkeässä paikassa. Saimme olla ja tehdä niitä asioita, mitä tavallisestikin tuossa ympäristössä tekisimme, ja huomaamatta nämä tärkeät hetket olivat taltioituneet kameraan. Kuvaus oli ikimuistoinen."- Perhe Leppänen@annikaliinanki_